Prodej rodinného domu 295 m², Kněžičky

7 900 000 Kč

Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.

Nemovitosti nabízí

Aktivreality

Neratovice, 28. října 919

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji prostorný dům v malebné obci Kněžičky, který poskytuje ideální možnosti pro pohodlné venkovské bydlení. Domov nabízí 295m2 užitné plochy a je situován na pozemku o rozloze 2851m2, který zahrnuje také impozantní stodolu.

Tento dům lze snadno adaptovat na dvě samostatné jednotky, což jej činí vhodným jak pro rozsáhlou rodinu, tak i pro investory hledající možnosti pronájmu či obchodního využití.

První patro a jedna polovina domu prošly nedávnou a kvalitní rekonstrukcí, což zaručuje moderní a komfortní bydlení. V obývacím pokoji s jídelnou a kuchyní naleznete krásná kachlová kamna, která nejenže přidávají domovu rustikální šarm, ale také slouží jako účinný zdroj tepla pro chladnější dny.

Dům disponuje vlastní studnou pro zásobování vody a elektrickým topením. Odpad je řešen pomocí jímky. Díky velkému pozemku a možnosti rozdělení podle územního plánu nabízí tento dům mnoho příležitostí pro využití jako venkovské sídlo.

Kněžičky se nacházejí pouhých 18 km od lázeňského města Poděbrady, což poskytuje ideální kombinaci klidného venkovského života a dostupnosti veškeré potřebné infrastruktury.

Tento domov je ideální volbou pro rodiny s dětmi, kteří ocení jeho velkorysé prostory a blízkost k přírodě. V obci probíhá řešení napojení na kanalizaci a vodovod, což zvyšuje komfort a hodnotu tohoto majetku.

Nenechte si tuto jedinečnou příležitost ujít! Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Žumpa, septik
Způsoby vytápění Ústřední - elektrické
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 1170
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha pozemku 2 851 m²
Plocha užitná 295 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Aktivreality

Neratovice, 28. října 919

Zobrazit kompletní nabídku RK

Aktivreality

Sdílet nemovitost

TOPlist